WHY WORRY PROJECT

Our biggest goal with this design build project was improving functionality. Prior to the renovation, half of the space in the kitchen was not being utilized. One of the details that drove the design was the window locations - we worked with the existing windows and created an asymmetrical design with the upper cabinets and the floating shelves that created balance. We chose walnut cabinetry paired with a matte quartz that runs up the wall to the ceiling for a refined look. Our client's love for geometric tiles inspired us to source this artisanal tile from Portugal, on the back of the island, which is highlighted with LED lighting. We integrated the hood into the cabinetry, creating a seamless look on the range wall. The kitchen was finished with styling pieces that bring warmth and texture inspired by the desert.

WHY WORRY PROJECT

 

PRE-RENOVATION GALLERY