COOL, CALM + COLLECTED

This active family of four hired us in three phases to renovate their home. We started by transforming their office/gym and kids' playroom, followed by their formal dining room and then their powder bathroom. With their busy schedules and young kids, they never had a chance to make each space their own until they hired us. For the office/gym, we started by changing the flooring from carpet to a luxury vinyl tile, we added a geometric wallpaper as the focal point and designed a custom built-in concrete desk. In the playroom, we ensured there was ample storage for toys and incorporated oversized, playful artwork to create a whimsical environment. We coordinated a family photo shoot and designed a gallery wall in the formal dining room, along with a custom extendable dining table and built-in bar with an ice maker and wine refrigerator. The powder bathroom was transformed with new flooring, a custom oak vanity cabinet, terrazzo countertop, floor-to-ceiling wall tile and black and brass accents.

COOL, CALM + COLLECTED

 

PRE-RENOVATION GALLERY